Ağız ve Diş Sağlığı Protokolü
Üyelerimizin ve bakmakla yükümlü olduğu aile fertlerinin (eş, çocuk, anne, baba) daha uygun şartlarda ağız ve diş sağlığı tedavi hizmeti alabilmelerini sağlamak için üyemiz Orhan Bulut’un damadı Dr. Dt. Aziz Bağdatlı ile fiyatlarda indirim protokolü imzalanmıştır. Protokole göre Diş Hekimleri Odası fiyat listesi üzerinden Sal-Der üyelerine özel %25 indirim uygulanacaktır. Ayrıca ağız ve diş muayenesi ile panoramik diş röntgeni hizmetleri ÜCRETSİZ verilecektir. Üyelerimize hayırlı olsun.
Dr. Dt. Aziz Bağdatlı
Sokullu Mehmet Paşa Cad. No: 27/A
Dikmen/Ankara
Tel: 0312 483 83 04
0555 556 16 06

Diğer Yazılar
DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Salın Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere 26.01.2020 tarihinde saat 12.00‘da D.S.İ. 5.Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi adresinde gerçeklkeştirildi. Doküman olarak :
KORU HASTANESİ
Yeni bir yılın yeni bir anlaşması daha yapılmış bulunmaktadır.Siz değerli üyelerimizin faydalanabilmesi için anlaşma zincirimize Özel KORU hastanesini (SİNCAN ve ÇUKURAMBAR) de dahil etmenin mutluluğunu taşıyoruz.Üyelerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
SALIN MAHALLESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURU Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı 18.01.2020 Cumartesi günü saat:12,00 da D.S.İ. 5.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL TESİSİ Eskişehir Yolu ODTÜ






